Zoekt en gij zult vinden…

…een tekstschrijver in Katwijk

Zoek je een ervaren tekstschrijver in omgeving Katwijk? Gevonden! Leuk dat je hier bent. Laten we eens kijken wat ik voor jou kan betekenen.

Très Content Tekstbureau – Tekstschrijver in Katwijk

Of eigenlijk: gemeente Katwijk. Al voel ik me na 20 jaar behoorlijk thuis daar ‘Wear de Meeuwe Skreeuwe’, mijn pennenbakje staat vandaag de dag in Valkenburg. Met uitzicht op het Valkenburgse meer schrijf ik de meest uiteenlopende teksten voor ondernemers in Katwijk.

Ik ben dus Brenda, tekstschrijver uit Valkenburg, gemeente Katwijk

Maar ach, een kniesoor die daarop let (zou mijn opa zeggen). Waar het echt om gaat: jij zoekt een tekstschrijver in Katwijk aan Zee, Katwijk aan den Rijn of daar om de hoek. Dus zeg het maar: wat kan ik voor je doen? Of het nu gaat om het redigeren van bestaande teksten of het uit mijn mouw schudden van hele nieuwe, ik doe het met liefde.

Teksten voor ondernemers in Katwijk

Voor wie ik schrijf verschilt per dag. Zo start ik de ene dag met een prachtig interview voor een non-profitorganisatie en stort ik me de volgende dag op de webteksten van een lokale ondernemer. Voor wie ik schrijf en wat deze opdrachtgevers daarvan vinden lees je bij mijn reviews. Wat ik schrijf? Daar vertel ik je natuurlijk graag meer over! Ik ben:

  • De tekstschrijver voor jouw webteksten (vanaf € 150,-)
    Teksten voor een nieuwe website, een sterke landingspagina of een Over Ons-pagina die perfect bij jouw bedrijf past, je zegt het maar.
  • De tekstschrijver voor jouw interviews (vanaf € 250,-)
    Persoonlijke verhalen die inspireren, motiveren of emotioneren. Of alledrie. Ik stel de vragen die nodig zijn om de kern van een verhaal boven tafel te krijgen. De antwoorden tover ik om tot een lekker lopend verhaal.
  • De tekstschrijver voor jouw klantverhalen (vanaf € 325,-)
    Laat jouw klanten aan het woord! Telefonisch (of live) vraag ik jouw klant de hemd van het lijf. (Spreekwoordelijk, dat spreekt voor zich.) Van dit gesprek maak ik een lekker leesbaar klantverhaal, waarmee jij potentiële klanten moeiteloos over de streep trekt.

Vacatureteksten laten schrijven

Een vreemde eend in de bijt misschien, maar ik help je graag in jouw zoektocht naar nieuw personeel. Ik ga met jou in gesprek over wie jij zoekt en waarvoor. Op basis hiervan schrijf ik een vacaturetekst waar die werkzoekenden niet omheen kunnen.

Vul jij onderstaand formulier in? Dan regel ik de rest!

Brenda van Veen - Freelance tekstschrijver

Wie ben ik?

Ik ben Brenda van Veen, freelance tekstschrijver uit Valkenburg (bij Katwijk). Gek op allerhande schrijfsels. Naast schrijven ben ik gek op reizen, roeren in pannetjes met de lekkerste (Aziatische) gerechten, tuinieren en bandjes kijken op festivals in alle uithoeken van het land. Met mijn veel te grote assortiment aan hobby’s heb ik standaard te veel op de planning en te weinig tijd.

Meer over mij »