Zoekt en gij zult vinden…

…een tekstschrijver in Katwijk

Zoek je een ervaren tekstschrijver in omgeving Katwijk? Gevonden! Leuk dat je hier bent. Laten we eens kijken wat ik voor jou kan betekenen.

Très Content Tekstbureau – Tekstschrijver in Katwijk

Of eigenlijk: gemeente Katwijk. Al voel ik me na 20 jaar behoorlijk thuis daar ‘Wear de Meeuwe Skreeuwe’, mijn pennenbakje staat vandaag de dag in Valkenburg. Met uitzicht op het Valkenburgse meer schrijf ik de meest uiteenlopende teksten voor ondernemers in Katwijk.

Ik ben dus Brenda, tekstschrijver uit Valkenburg, gemeente Katwijk

Maar ach, een kniesoor die daarop let (zou mijn opa zeggen). Waar het echt om gaat: jij zoekt een tekstschrijver in Katwijk aan Zee, Katwijk aan den Rijn of daar om de hoek. Dus zeg het maar: wat kan ik voor je doen? Of het nu gaat om het redigeren van bestaande teksten of het uit mijn mouw schudden van hele nieuwe, ik doe het met liefde.

Teksten voor ondernemers in Katwijk

Voor wie ik schrijf verschilt per dag. Waar ik de ene dag start met een prachtig interview voor een non-profitorganisatie, stort ik me de volgende dag op webteksten voor een lokale zorginstelling. Maar ik schrijf net zo graag waanzinnige teksten voor de nieuwe website van jouw strandtent, bed & breakfast of groothandel in bloemen.

Teksten voor IT-bedrijven in Katwijk (en ver daarbuiten)

Je ziet het misschien niet aankomen, maar ook voor de IT-branche ga ik graag en vaak aan de slag. Zo schrijf ik met grote regelmaat blogs, klantverhalen, webteksten en whitepapers voor ondernemers gespecialiseerd in IT. Waarom zou je jouw IT-teksten door mij laten schrijven? Simpel: omdat ik jouw complexe informatie omzet in een lekker leesbare en begrijpelijke tekst.

Dus zeg het maar! Schrijf ik binnenkort voor jou blogs die informeren, nieuwsbrieven die inspireren of ijzersterke klantverhalen die potentiële klanten over de streep trekken?

Mail me!

Brenda van Veen - Freelance tekstschrijver

Wie ben ik?

Ik ben Brenda van Veen, freelance tekstschrijver uit Valkenburg (bij Katwijk). Gek op allerhande schrijfsels. Naast schrijven ben ik gek op reizen, roeren in pannetjes met de lekkerste (Aziatische) gerechten, tuinieren en bandjes kijken op festivals in alle uithoeken van het land. Met mijn veel te grote assortiment aan hobby’s heb ik standaard te veel op de planning en te weinig tijd.

Meer over mij »