Jouw product of dienst duidelijk verwoord in een klantverhaal

Een tevreden klant is de beste reclame voor jouw product of dienst. Maak dus gebruik van die blije klanten en vraag ze naar hun ervaring met jou.

Klantverhaal laten schrijven

€ 325,-

Laat jouw klanten aan het woord! Telefonisch (of live) vraag ik jouw klant de hemd van het lijf. (Spreekwoordelijk, dat spreekt voor zich.) Van dit gesprek maak ik een lekker leesbaar klantverhaal, waarmee jij potentiële klanten moeiteloos over de streep trekt.

Wat is een klantverhaal?

Een klantverhaal (of klantcase) is de beschrijving van een opdracht die je hebt uitgevoerd of de ervaring met jouw product, verteld door de klant zelf. Het is de perfecte manier om potentiële klanten een indruk te geven van jouw kwaliteiten en manier van werken.

Een klantverhaal is perfect als jouw dienst of product zich moeilijk in een portfolio laat vangen. Een schilder kan zijn werk eenvoudig laten zien, maar hoe breng jij als softwareleverancier jouw ingenieuze softwarepakket in beeld? Juist: via een klantverhaal.

En daar ga ik je bij helpen.

Neem contact op

 

* Genoemde prijzen zijn excl. btw.

Klantverhalen

Een klantcase laten schrijven. Waarom?

Heb ik je nog niet overtuigd van de waarde van een klantverhaal? That’s on me. Maar ik doe met liefde een tweede poging! Met mijn blog over klantverhalen trek ik je graag alsnog over de streep.

Lees blog »