Even lekker de diepte in

Très Content Tekstbureau helpt je graag met dat verdiepende artikel, uitgebreide verslag of informatieve whitepaper. Ook voor een persoonlijk interview klim ik met liefde in de pen.

Interviews

Vanaf € 300,-

Persoonlijke verhalen die inspireren, motiveren of emotioneren. Of alledrie. Ik vraag mensen het spreekwoordelijke hemd van het lijf en tover de antwoorden om tot een lekker lopend verhaal.

Artikelen

Vanaf € 75,- p.u. (redigeren) / vanaf € 250,- (schrijven)

Een artikel dat dieper ingaat op één van jouw diensten, een persoonlijk pleidooi of informatie over een specifiek onderwerp. Op basis van aangeleverde informatie of telefonisch interview. Gemiddeld reken ik:

  • Artikel klein (300-600 wrd) € 250,-
  • Artikel groot (600-1000 wrd) € 350,-

Verslagen

Vanaf € 325,-

Een verslag van de ouderavond, kwartaalbijeenkomst van de wijkvereniging of informatieve avond over welk onderwerp dan ook. Ik ben erbij (live of online) en vat het samen op papier. Zo heb jij een mooi naslagwerk voor de aanwezigen en een samenvatting voor wie het gemist heeft.

Whitepapers

Vanaf € 350,-

Dé manier om jouw expertstatus te claimen. Met diepgaande informatie over een specifiek onderwerp laat je jouw autoriteit zien. Samen zetten we het probleem van jouw (potentiële) klant duidelijk op papier, waarna we – zo zijn we dan ook wel weer – ook met een oplossing komen.

 

Dus, wat wordt het? Ik hoor het graag!

 

* Genoemde prijzen zijn excl. btw.

Klantverhalen

Gebruik de ervaring van een blije klant om die potentiële klant over de streep te trekken. Omdat interviews niet alleen geschikt zijn voor persoonlijke verhalen.

Meer over klantverhalen »