Teksten van Très Content

Een website zonder tekst. Een brochure zonder woorden. Een onverteld klantverhaal. Beetje zonde, vind je ook niet? De wereld in met je verhaal! Ga ik je bij helpen. Dat is tenslotte mijn werk als freelance tekstschrijver.

Als tekstschrijver zet ik de verhalen van ondernemers in regio Leiden (en ver daarbuiten) op papier. Letterlijk (teksten voor offline gebruik) en figuurlijk (teksten voor online gebruik). Of het nou gaat om webteksten voor jouw fonkelnieuwe website, een interview met impact of een klantverhaal waarmee je potentiële klanten binnensleept. En wil jij een out-of-the-office-reply waarmee je vriend en vijand verrast? Dan regel ik dat ook voor je.

Offerte aanvragen

Wat ik schrijf

Meer informatie over de teksten van Très Content, inclusief prijsindicatie.