Wat anderen zeggen

Ik kan jou natuurlijk vertellen waarom ik vind dat je met mij in zee moet gaan. Maar goed, dat is slechts mijn mening.

Waar je meer aan hebt is wat anderen zeggen over werk van mij & werken met mij. Je leest het hieronder!

(En word je er blij van? Neem dan even contact op!)

Brenda is een geweldige tekstschrijver. Ze heeft een vlotte schrijfstijl en weet bij gevoelige onderwerpen de juiste snaar te raken. In de samenwerking komt ze haar afspraken na en haalt ze (strakke) deadlines. Kortom: van harte aanbevolen!

Rinske Schouls

Met veel plezier samen met Brenda gewerkt aan een website redesign. Gewoon lekker ontspannen, geen gedoe, kan zich perfect in de klant verplaatsen, stelt de juiste vragen en schrijft daarna de beste teksten. Echt een aanrader en een super leuke meid!

Steven Boot

Sinds een aantal jaar schrijft Brenda artikelen voor de Leidse editie van (t)Huis, het relatiemagazine van de Ronald McDonald Huizen. Ik vind het erg prettig samenwerken met haar. De communicatie verloopt soepel, ik kan er van uit gaan dat haar teksten op tijd binnen zijn, ze werkt zelfstandig en overleg waar nodig en staat open voor feedback. Brenda is enthousiast en zeer betrokken bij Ronald McDonald Huis Leiden. Zo komt ze zelf met ideeen en is ze bereid haar netwerk aan te spreken tbv het goede doel.

Margrietta Zwaan

Van het beschrijven van een hotel tot een uitgebreide rondreis, Brenda draait haar handen er niet voor om. Ze schrijft met passie en het is altijd een feestje om haar teksten te lezen.

Vera van der Veer-Monk
Tenzing Travel

Ik werk nu twee jaar met Brenda samen en vanaf het begin was er meteen een klik. Ze komt met leuke ideeën en is lekker pro-actief. Haar manier van schrijven heeft humor en ze weet altijd de juiste snaar te raken. Al vanaf de eerste blog was ik zeer positief verrast! Ze begreep meteen de "tone of voice" en heeft dit vastgehouden. Ik ben heel blij met de samenwerking, op naar de volgende twee jaar!

Lisette Kars

Brenda is een zeer kundige tekstschrijver die door haar vlotte en leuke manier van schrijven de meest ‘droge’ onderwerpen nog aantrekkelijk weet te maken. Als ik Brenda een opdracht geef voor een tekst, dan kan ik er volledig op vertrouwen dat ik een heel goed stuk content terug krijg. Daarnaast is Brenda heel vriendelijk, enorm professioneel, denkt ze actief met je mee en erg punctueel. Ze komt haar afspraken na en is betrokken, waardoor het fijn samenwerken is. Ik ben heel blij dat zij onderdeel is van het tekstschrijvers-team van De SEO-School en ik hoop nog heel lang van haar diensten gebruik te mogen maken.

Gabriella van Rosmalen

Voor pakkende en vlotte teksten moet je bij Brenda zijn! Zij weet het verhaal van jouw onderneming en diensten zo vorm te geven dat het altijd een feest is om haar teksten te lezen!

Lotte van den Broek

Fijne zelfstandige dame die goed begrijpt wat we nodig hebben. Zelf had ik het soms erg druk en dan is het prettig dat iemand van wanten weet zoals Brenda. Kun je gerust zelfstandig naar je eigen klanten sturen.

Annet van Duren

Afspraken nakomen, duidelijk communiceren, zich verdiepen in opdrachten, originele klantverhalen en ontroerende persoonlijke verhalen schrijven, sowieso vlot en creatief schrijven, zich ontwikkelen in haar vak, precies de juiste hoeveelheid speelsheid en brutaliteit, geïnteresseerd in de mensen met wie ze samenwerkt en bovenal ontzettend veel plezier in haar werk. Het zijn deze eigenschappen waarom ik zo graag met Brenda samenwerk. Vanaf het eerste moment dat ik Brenda sprak, was er een klik. Ze is open, benaderbaar, nuchter, betrokken, professioneel en, nou ja, eigenlijk alles wat ik hierboven al beschreef. Het is een luxe dat ik als tekstschrijver zo’n collega heb om mee samen te werken en, als dat onverwachts nodig is, op terug te vallen om vol vertrouwen werk aan over te dragen.

Jessica Kelder

Top samenwerking met Brenda: levert kwalitatief werk, betrouwbaar en een goede klik met ons en de klanten. Een echte aanwinst voor ons marketingbureau!

Andries van der Gugten

Een half jaar geleden zijn we met Brenda in contact gekomen. Ze heeft voor ons interviews met leerlingen en docenten gedaan en deze uitgewerkt voor ons mooie magazine. Het samenwerken was erg prettig. Brenda is een fijn mens. Ze is goed benaderbaar, kan zich prima inleven in de doelgroep, komt afspraken na, denkt goed mee en werkt heel secuur. Het beviel zo goed dat ze ook onze nieuwe website heeft bestudeerd en suggesties ter verbetering heeft gedaan. Ik weet zeker dat we in de toekomst nog vaker haar hulp gaan inschakelen!

Annet Niens

Brenda van Très Content is inmiddels al meer dan een jaar onze vaste tekstschrijver voor blogs, nieuwsitems, webpagina's, brochures en artikelen over functionaliteiten van onze SmartDocuments-software. Dat is niet altijd even makkelijk, maar Brenda weet zich goed te verdiepen in de functionaliteiten en het weg te schrijven alsof het de simpelste zaak van de wereld is. Daarbij weet ze ook nog humor in de teksten te verwerken, waardoor de teksten veel meer leven. Dit was iets waar we al jaren moeite mee hadden. Haar kwaliteit i.c.m. de prettige omgang en flexibiliteit (spoedklussen) zijn een enorme aanwinst voor ons.

Joël Klumper

Brenda heeft al enkele teksten voor me aangepast en verwerkt. Ik waardeer haar brede woordenschat en synoniemen waardoor teksten prikkelend blijven om te lezen. Brenda is werkelijk van alle markten thuis. Stressgerelateerde teksten heeft ze tot zijn recht laten komen en sloot goed aan bij de doelgroep. Ook denkt Brenda actief met je mee, werkt in goed overleg en oppert goede ideeën ten positieve van de tekst.

Natalie Spierings

Ik zou Brenda omschrijven als een heel prettig persoon en van harte aanbevelen als copy & content professional! Werken met Brenda betekent fijne en directe communicatie. Daarnaast denkt ze, voor meerdere copytrajecten, van begin tot eind met me mee. Onze samenwerking van de afgelopen zes maanden is dan ook erg goed bevallen. Als contentprofessional zorgt Brenda ervoor dat mijn ideeën vanuit marketingoogpunt sneller en op een begrijpbare manier bij de klant komen. Door haar ervaring hebben we bij meerdere trajecten de volwassenheid van onze marketinguitingen naar een hoger niveau kunnen brengen. Dit heeft gezorgd voor zichtbaar meer sales, meer duidelijkheid in de organisatie en het doorontwikkelen van het merk.

Rutger van Stigt Thans