Gevonden!

Zoek je een tekstschrijver in Leiden? Dan woon jij vast zelf ook in de mooiste stad van Nederland (of daar vlakbij). Het kan natuurlijk ook zijn dat je gewoon fan bent van dit mooie stukje Nederland. Kan mij het ook eigenlijk schelen: leuk dat je hier bent!

Très Content Tekstbureau – Tekstschrijver uit Leiden

Ok, ik mag niet liegen (zegt mijn moeder). Per ongeluk is deze Leidse tekstschrijver enkele jaren geleden de stadsgrens over geschoven. Mijn pennenbakje staat vandaag de dag in Valkenburg, op nog geen 50 meter van de Leidse grens.

Ik ben dus Brenda, freelance tekstschrijver uit Valkenburg bij Leiden…

Maar ach, een kniesoor die daar op let (zou mijn opa zeggen). Genoeg daarover. Jij zoekt een tekstschrijver in Leiden (of net daarnaast)! Dus zeg het maar: wat kan ik voor je doen? Als freelance tekstschrijver help ik je graag met jouw tekst. Of het nu gaat om het redigeren van bestaande teksten of het uit mijn mouw schudden van hele nieuwe. Ik houd wel van een uitdaging.

Tekstschrijver voor non-profit, de zorg en vrijetijdssector

Voor wie ik schrijf verschilt per dag. Waar ik de ene dag start met een prachtig interview voor een non-profitorganisatie, stort ik me de volgende dag volledig op inspirerende teksten voor reisbescheiden of webteksten voor een nieuwe zorginstelling.

Teksten voor IT-bedrijven (in Leiden en ver daarbuiten)

Je ziet het misschien niet aankomen, maar ook voor de IT-branche ga ik graag en vaak aan de slag. IT-blogs, klantverhalen, webteksten en whitepapers; het passeert met grote regelmaat de revue. Mijn kracht? Complexe informatie omzetten in een lekker leesbare en begrijpelijke tekst. Met een flinke knipoog (als dat mag).

Wat denk je ervan? Schrijf ik binnenkort voor jou…

klantverhalen die potentiële klanten binnenhalen?
… nieuwsbrieven die jouw klanten informeren?
… persberichten om jouw nieuws wereldkundig te maken?
… blogs die de lezer in één keer uitleest?
… een weergaloos out-of-office-bericht die jouw contacten aan het lachen maakt of aan het denken zet? (Terwijl jij met de voetjes omhoog van een heerlijk drankje geniet.)

Gaan wij samen werken aan mooie teksten? Lijkt mij leuk. Even bellen?

Brenda van Veen - Freelance tekstschrijver

Wie ben ik?

Ik ben Brenda van Veen, freelance tekstschrijver uit Leiden (bij Valkenburg). Gek op allerhande schrijfsels. Naast schrijven gek op reizen, roeren in pannetjes met lekkere (Aziatische) gerechten, tuinieren en bandjes kijken op festivals in alle uithoeken van het land. Met mijn veel te grote assortiment aan hobby’s heb ik standaard te veel op de planning en te weinig tijd.

Meer over mij »